Online Lening Aanvragen

Metro Finance.be

bvba
Kredietraadgevers sinds 1970

Frankrijklei 16
2000 Antwerpen
Tel.: +32 (0)3 227 38 37
Fax: +32 (0)3 227 38 36
info@metrofinance.be

Ondernemingsnummer Antwerpen 0849 849 563

Let op,

geld lenen

kost ook

geld!


Lening op Afbetaling

Iedereen zit wel eens krap bij kas !

Kies daarom Metro Finance.be als uw adviesgever en vertrouwenspartner, want Metro Finance.be luistert, geeft u raad, denkt met u mee en vooral...  HELPT U !

 
Ik ken niemand, maar ook niemand, die niet af en toe denkt: “Hoe moet ik dat hier gaan betalen”. Of die denkt: “Als ik nú het geld maar had, dan kon ik dit of dat…"

Zo kan ik mij best voorstellen dat u soms ook geld nodig hebt voor een noodgeval omdat er ook bij u wel eens onverwachte rekeningen uit de lucht komen vallen of dat er onvoorziene kosten opduiken... Een wasmachine die zijn geest geeft, de TV die het laat afweten, een extra schoolrekening van de kinderen, belastingen, ziekenhuiskosten, of een niet geplande aankoop die nu net een buitenkansje is, of …… vult u zelf maar aan.

Dan is een lening op afbetaling het ideaal middel om uw betalingen te bekostigen of om uw projecten tot leven te brengen.

Staat u op de zwarte lijst en u hebt GEEN eigendom,

dan kunnen we u helaas niet helpen.

 

 

HEBT U WEL EIGENDOM ?

 

bel ons: 03.227.38.40

 

WIJ KUNNEN U HELPEN.

 

ALS U EIGENAAR BENT !

 
 
Wij herfinancieren ook uw lopende kredieten en schulden
 
op een langere termijn ! 
 
Wacht niet tot het te laat is, begin nu met een propere lei. 
 
 
Een lening op afbetaling is dan inderdaad de ideale oplossing!

Want het geld van deze lening kan u voor elk doel gebruiken. Meer nog, met een lening op afbetaling komt u nooit voor verrassingen te staan. U weet met een lening op afbetaling steeds waar u aan toe bent. U betaalt iedere maand, gedurende een vooraf bepaalde duurtijd, een vast bedrag met de mogelijkheid steeds vervroegd terug te betalen. 

U moet natuurlijk niet lichtzinnig een lening op afbetaling aangaan. Ga daarom nooit impulsief te werk en ga niet over één nacht ijs ! Want: Let op, geld lenen, kost ook geld! Maar bij Metro Finance misschien minder dan u denkt. Metro Finance geeft steeds het voor u best passend krediet, in verhouding tot uw inkomsten en uitgaven en u geniet van heldere voorwaarden en profiteert van zekerheid en stabiliteit.
 
 
Van mensen helpen met een lening op afbetaling heeft Metro Finance.be immers zijn specialiteit gemaakt.
Al 43 jaar lang!

Herman Van de Vijver