Online Lening Aanvragen

Metro Finance.be

bvba
Kredietraadgevers sinds 1970

Frankrijklei 16
2000 Antwerpen
Tel.: +32 (0)3 227 38 37
Fax: +32 (0)3 227 38 36
info@metrofinance.be

Ondernemingsnummer Antwerpen 0849 849 563

Let op,

geld lenen

kost ook

geld!


Eigenaarskrediet

Wist u dat u als eigenaar een "lening op afbetaling" kan krijgen op lange termijn tegen een verlaagd tarief!

Omdat u eigenaar bent, kan u een lening op afbetaling op lange termijn (10- 15- 20 jaar) krijgen, mits een hypotheekinschrijving.

Wij noemen dit een eigenaarskrediet. 

 

EEN EIGENAARSKREDIET IS IDEAAL OM UW LENINGEN SAMEN TE VOEGEN OP EEN LANGERE TERMIJN !

U hebt geld nodig want u wenst extra financiële ruimte om uw plannen te realiseren? U moet bepaalde onvoorziene zware betalingen doen? Kies dan voor een voordelig eigenaarskrediet* in de vorm van een lening op afbetaling op lange termijn tegen een verlaagd tarief om uw maandelijkse afbetaling te drukken. 

Voor een eigenaarskrediet* is Metro Finance.be heel flexibel!  Zo is het de ideale oplossing voor de doe-het-zelver in huis !  

Met een eigenaarskrediet* kan u alle kanten op.  Zelfs al staat u op de zwarte lijst!  Metro Finance.be regelt alles van A tot Z.

Een eigenaarskrediet is een langlopend consumentenkrediet (L.O.A.) met hypothecaire waarborg op 10 of 15 jaar, ja tot zelfs tot 240 maanden (20 jaar). Metro Finance.be heeft hiervoor soepele aanvaardingsvoorwaarden en een vlotte afhandeling.

Hij hebben reeds honderden mensen kunnen helpen !

 • Het is de totaaloplossing voor een eigenaar met problemen! U leent meer en u betaalt minder per maand !
 • U begint terug met "een wit blad".
 • Zonder schattings- en dossierskosten en tegen een vaste rentevoet (vaste JKP) op een langere looptijd. (soms bestaat de mogelijkheid dat het JKP na 3 of 5 jaar aangepast wordt)
 • Het is een soepele kredietformule zonder verrassingen, veilig en waterdicht die ademruimte geeft aan uw budget.
 • Enige voorwaarde is eigenaar zijn, voldoende terugbetalingscapaciteit hebben en pandwaarde.
 • Een eigenaarskrediet wordt altijd getekend bij de notaris.
   
   
 • Duizenden tevreden klanten in 43 jaar.
Metro Finance.be bvba is als kredietbemiddelaar, uw partner waar geheel gratis deskundigheid, kwaliteit en integriteit voorop staan, zodat u een krediet aangaat waarbij u zich prettig voelt, zonder lokkertjes en andere dure verplichtingen. Daarom moet u weten dat u voor een krediet op een lange termijn in totaal altijd meer betaalt, dan op een korte termijn.
 
Dat is logisch ook want hoe langer een krediet loopt hoe meer rente er in totaal betaald moet worden. Bij hypotheekleningen komt dit goed tot uiting. In totaal betaal je voor een hypotheek op 30 jaar ook veel meer dan voor een hypotheek op 15 jaar.

Voor consumenten met een structureel geldprobleem, voor mensen die het geld door deuren en vensters gooien, vergokken of versmossen, en die minder willen betalen, is een eigenaarskrediet ook geen oplossing. Voor hen is het slechts uitstel van executie - lees loonbeslag, financiële problemen, schuldbemiddeling of beslag op huis, want hun totale schuldenlast zal enkel verhogen. Een eigenaarskrediet* biedt enkel een oplossing wanneer u ten eerste uw budget in de toekomst goed zal beheren en uw uitgaven zult plannen en ten tweede wanneer u uw levensstijl aanpast aan uw inkomen. De kredietcrisis in Amerika toont genoeg de gevolgen van een maatschappij die onbezonnen leeft op krediet.

Graag zullen wij u tips geven om uw uitgaven onder controle te houden en om uw maandelijkse uitgaven te plannen. Wij zullen u steeds een krediet - lees : een oplossing - op maat van uw financiële draagkracht geven.

Geld lenen mag niet lichtzinnig gebeuren en mag zeker geen doel op zich zijn, maar een middel om uw doelen te bereiken. Als u dit verstandig doet en met een passend krediet, kan u dankzij Metro Finance.be meer uit het leven halen.

Wenst u meer info? Aarzel niet en bel mij op: 03/227.38.40.

Ik ben ervoor om u te helpen.

Herman Van de Vijver
zaakvoerder
 

 

 * Een eigenaarskrediet is een langlopend consumentenkrediet (L.O.A., Lening op afbetaling,) met hypothecaire waarborg.